Așa cum Atlanticul a reprezentat puntea de legătură între lumea "veche" și lumea "nouă", obiectivul principal al Atlantic Connection este crearea punții de legătură pentru oportunitățile de afaceri de pe piețele, în plină dezvoltare, din Europa de Est și de Sud, oferind suport clienților săi în activitățile de business și în planurile lor de extindere.Profesionalism, Transparență, Încredere și Angajament

Cu o cultură organizațională orientată către client și către obiectivele sale, considerăm aceste patru principii ca fiind baza oricărei relații solide de afaceri.

PREZENTAREA COMPANIEI

Înființată de către un grup de antreprenori cu mai mult de 10 ani de experiență internațională și cu o experiență remarcabilă în variate domenii, precum Agricultură/Agribusiness, Real estate și Construcții, Investiții, Management de Project și Energetic, această companie a fost creată urmând percepția clară a nevoii de a avea o abordare nouă și eficientă în ceea ce privește susținerea inițiativelor investitorilor sau a planurilor lor de expansiune în regiune.

Fiind mai mult decât un consultant tradițional de afaceri, Atlantic Connection își propune să fie recunoscut ca un partener de afaceri de referință, furnizând servicii în conformitate cu standardele internaționale, aplicând o abordare distinctă și multi-disciplinară, îmbogățită cu o viziune unică asupra pieței. Echipa noastră pune la dispoziția clienților soluții personalizate și "la cheie", care să asigure succesul investițiilor și performanța afacerilor. Absența unor astfel de servicii s-a dovedit a fi, adesea, un considerabil obstacol pentru investitorii care au dorit să-și desfășoare investițiile pe piață.Experiența Noastră, Vocea Noastră

Echipa Atlantic Connection furnizează o combinație echilibrată între caracteriticile actuale ale piețelor, în care iși desfășoară activitatea, și stăpânirea practicilor cheie și a abilităților necesare pe plan internațional în cadrul consultanței în afaceri și investiții. Pe parcursul ultimilor ani, fondatorii companiei au deținut funcții de conducere în diferite sectoare și industrii, în cadrul unui mediu corporatist /multinațional, acumulând o deosebită experiență care generează valoare adăugată pentru clienții Altantic Connection.

În sectorul Agribusiness, administratorii noștri au jucat un rol esențial în stabilirea investitorilor străini în România și în dezvoltarea și extinderea activităților lor, gestionând terenuri și operațiunile agricole pentru portofolii de terenuri de până la 21.000 ha, totodată gestionând cel mai mare fond de investiții pentru terenuri agricole prezent în România. O astfel de experiență relevantă, dobândită pe parcursul diferitelor etape ale afacerii (operaționale, de management, financiare / investiții), ne permite să stăpânim lanțul valoric al afacerilor, împreună cu o rețea puternică și valoroasă.

În ceea ce privește sectorul de Real Estate și Construcții, putem oferi o experiență substanțială și diversificată, coordonând cu succes, dezvoltarea, construcția și gestionarea proiectelor de multe milioane de euro (sectorul energetic, real estate, industriale, agricultură, birouri și locuințe), asigurându-ne că proiectele au fost predate la timp, că respecta standardele de calitate și că s-au încadrat în buget, reducând in permanentă potențialele riscuri ale beneficiarul final.

Experiența și competențele noastre dobândite în aceste sectoare de activitate, menționate mai sus, sunt consolidate de background diversifica al partenerilor fondatori în diverse domenii, cumulând competențe cheie trans-industriale cu planificarea strategică, finanțarea și desig-nul organizațional. De asemenea, am coordonat diverse tranzacții financiare pentru companii și proiecte din cadrul sectorelor energiei, mediului și construcțiilor, alături de proiectarea și implementarea strategică în resctructurarea afacerilor și organizarea unei companii.Echipa noastră

Conducând o echipă tânără și entuziastă, administratorii noștri combină experiența lor internațională cu o cunoaștere profundă a caracteriticilor pieței. Cu un corporate bakcground solid, format în ultimii 10 ani, putem furniza cele mai bune servicii clienților noștri.

Bruno Pereirinha Amaro

Avocat, membru al Baroului Portughez și Român, a administrat portofolii de terenuri agricole pe parcursul ultimilor 10 ani. Inițial, a venit în România cu o companie portugheză, in cadrul căreia a dezvoltat o afacere de tip ferma greenfield pe o suprafață de 18.000 ha și având o cifră de afaceri de 20 milioane euro. În ultimii patru ani a administrat unul dintre cele mai mari portofolii de terenuri agricole în numele unui fond de investiții de 300 milioane euro.

Patricio Felgueiras

Inginer civil cu o vastă experiență în managementul proiectelor de construcții, asistență tehnică și supervizare a construcțiilor. Pe parcursul ultimilor 10 ani a fost implicat în numeroase poiecte de inginerie (agribusiness, industriale, energie regenerabilă și real estate – locuințe, birouri și clădiri comerciale), stăpânind cu succes activitățile de Dezvoltare (și punere in aplicare) a proiectelor și EPCM. Anterior, a colaborat cu o companie de inginerie de top deținând poziția de Director/Manager Regional pentru Europa Centrală și de Est, cu accent/concentrându-se în special pe România, Polonia și Italia, în același timp susținând și dezvoltarea globală a grupului în domeniul energiei regenerabile.

Oscar Fonseca Marques

Master în Corporate Finance, cu competențe solide la nivelul managementului strategie și organizațiilor, a acumulat o experiență semnificativă în domeniul de afaceri mediului, energiei și construcțiilor. Cu mai mult de 17 ani de experiență, și-a dezvoltat abilitățile profesionale prin mai multe companii de referință pe piață ca CFO / Business Developer.

Nelson Santos Paquete

Expert în economie și finanțe, cu 15 ani de experiență progresivă în domeniul managementului financiar și al operațiunilor, având o experiență bogată în finanțe și o experiență internațională care a acoperit piețele din Europa de Vest și de Est, Statele Unite și Africa. El a jucat roluri cheie de conducere ale directorului financiar care lucrează la operațiuni de mari dimensiuni, oferă consultanță financiară în afaceri, pregătește planuri de creștere și dezvoltă strategii. Are performanțe profesionale restante care rulează financiare complexe verticale de peste 100 milioane de euro pe an.