Conducând o echipă tânără și entuziastă, administratorii noștri combină experiența lor internațională cu o cunoaștere profundă a caracteriticilor pieței. Cu un corporate bakcground solid, format în ultimii 10 ani, putem furniza cele mai bune servicii clienților noștri.

Bruno Pereirinha Amaro

Avocat, membru al Baroului Portughez și Român, a administrat portofolii de terenuri agricole pe parcursul ultimilor 10 ani. Inițial, a venit în România cu o companie portugheză, in cadrul căreia a dezvoltat o afacere de tip ferma greenfield pe o suprafață de 18.000 ha și având o cifră de afaceri de 20 milioane euro. În ultimii patru ani a administrat unul dintre cele mai mari portofolii de terenuri agricole în numele unui fond de investiții de 300 milioane euro.

Patricio Felgueiras

Inginer civil cu o vastă experiență în managementul proiectelor de construcții, asistență tehnică și supervizare a construcțiilor. Pe parcursul ultimilor 10 ani a fost implicat în numeroase poiecte de inginerie (agribusiness, industriale, energie regenerabilă și real estate – locuințe, birouri și clădiri comerciale), stăpânind cu succes activitățile de Dezvoltare (și punere in aplicare) a proiectelor și EPCM. Anterior, a colaborat cu o companie de inginerie de top deținând poziția de Director/Manager Regional pentru Europa Centrală și de Est, cu accent/concentrându-se în special pe România, Polonia și Italia, în același timp susținând și dezvoltarea globală a grupului în domeniul energiei regenerabile.

Oscar Fonseca Marques

Master în Corporate Finance, cu competențe solide la nivelul managementului strategie și organizațiilor, a acumulat o experiență semnificativă în domeniul de afaceri mediului, energiei și construcțiilor. Cu mai mult de 17 ani de experiență, și-a dezvoltat abilitățile profesionale prin mai multe companii de referință pe piață ca CFO / Business Developer.

Nelson Santos Paquete

Expert în economie și finanțe, cu 15 ani de experiență progresivă în domeniul managementului financiar și al operațiunilor, având o experiență bogată în finanțe și o experiență internațională care a acoperit piețele din Europa de Vest și de Est, Statele Unite și Africa. El a jucat roluri cheie de conducere ale directorului financiar care lucrează la operațiuni de mari dimensiuni, oferă consultanță financiară în afaceri, pregătește planuri de creștere și dezvoltă strategii. Are performanțe profesionale restante care rulează financiare complexe verticale de peste 100 milioane de euro pe an.