Experiența Noastră, Vocea Noastră

Echipa Atlantic Connection furnizează o combinație echilibrată între caracteriticile actuale ale piețelor, în care iși desfășoară activitatea, și stăpânirea practicilor cheie și a abilităților necesare pe plan internațional în cadrul consultanței în afaceri și investiții. Pe parcursul ultimilor ani, fondatorii companiei au deținut funcții de conducere în diferite sectoare și industrii, în cadrul unui mediu corporatist /multinațional, acumulând o deosebită experiență care generează valoare adăugată pentru clienții Altantic Connection.

În sectorul Agribusiness, administratorii noștri au jucat un rol esențial în stabilirea investitorilor străini în România și în dezvoltarea și extinderea activităților lor, gestionând terenuri și operațiunile agricole pentru portofolii de terenuri de până la 21.000 ha, totodată gestionând cel mai mare fond de investiții pentru terenuri agricole prezent în România. O astfel de experiență relevantă, dobândită pe parcursul diferitelor etape ale afacerii (operaționale, de management, financiare / investiții), ne permite să stăpânim lanțul valoric al afacerilor, împreună cu o rețea puternică și valoroasă.

În ceea ce privește sectorul de Real Estate și Construcții, putem oferi o experiență substanțială și diversificată, coordonând cu succes, dezvoltarea, construcția și gestionarea proiectelor de multe milioane de euro (sectorul energetic, real estate, industriale, agricultură, birouri și locuințe), asigurându-ne că proiectele au fost predate la timp, că respecta standardele de calitate și că s-au încadrat în buget, reducând in permanentă potențialele riscuri ale beneficiarul final.

Experiența și competențele noastre dobândite în aceste sectoare de activitate, menționate mai sus, sunt consolidate de background diversifica al partenerilor fondatori în diverse domenii, cumulând competențe cheie trans-industriale cu planificarea strategică, finanțarea și desig-nul organizațional. De asemenea, am coordonat diverse tranzacții financiare pentru companii și proiecte din cadrul sectorelor energiei, mediului și construcțiilor, alături de proiectarea și implementarea strategică în resctructurarea afacerilor și organizarea unei companii.